NLB: "Večiti" u nedelju

Osmo kolo reginalne NLB lige obeležiće „večiti“ derbi Partizana i Zvezde koji u nedelju od 17 časova u "Pioniru“.

Izvor: AK

Petak, 19.11.2010.

17:40

Default images

Lider Hemofarm je jedini srpski klub koji će nastupiti u subotu, a dočekuje Češki Nimburk koji je u poslednja dva kola slavio protiv prošlogodišnjih finalista.

U subotu igraju još Cedevita – Olimpija, Budućnost – Zadar i Široki – Zagreb, dok u nedelju Radnički gostuje Ciboni, a Krka dočekuje Igokeu.

Partizan i Zvezda su loše počeli novu sezonu, posebno „crveno-beli“, ali oba kluba u derbi ulaze puni samopouzdanja. Partizan posle pobede nad Kaha Laboralom u Evroligi, a Zvezda posle trijumfa nad Cibonom u prethodnom kolu regionalnog takmičenja.

Trener Partizana Vlada Jovanović istakao je da je Partizan favorit samo na „papiru“, a i njegov kolega sa druge strane, Mihailo Uvalin takođe je ulogu favorita prepustio šampionu.

Radnički ne blista ove sezone, ali je vezao dve pobede u poslednja dva kola. U nedelju ga očekuje teško gostovanje Ciboni. Zagrebčani ipak imaju velikih problema sa finansijama, a u petak ih je napustio i direktor Andro Knego.

Lider hemofarm je jedini srpski tim koji igra u subotu, a posle neverovatnog meča i pobede nad Bešiktašom u Evrokupu, "famraceuti" u Vršcu dočekuju Nimburk, ekipu koja je u poslednja dva kola bila bolja od Partizana i Cibone, prošlosezonskih finalista.

NLB liga, 8. kolo:
17.00h Cedevita – Olimpija
17.00h Hemofarm – Nimburk
20.00h Budućnost – Zadar
20.15h Široki – Zagreb

nedelja:
17.00h Krka – Igokea
17.00h Cibona – Radnički
17.00h Partizan – Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: