Irving kod "Jay-Z" – svi putevi vode ka Bruklinu?

Kajri Irving, jedan od najboljih plejmejkera na svetu, raskinuo je dugogodišnju saradnju sa agentom Džefom Večslerom, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Četvrtak, 13.06.2019.

13:10

Irving kod
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Irving, koji će za malo više od dve nedelje biti slobodan košarkaš, na ovakav potez se odlučio zbog toga što ga očekuje verovatno najvažnije leto u karijeri.

Plejmejker Boston Seltiksa iza sebe ima burnu sezonu i sva je prilika da će napustiti franšizu iz Masačusetsa.

Kako je preneo Adrijan Vojnarovski Karji najverovatnije će postati klijent "ROC Nation" agencije, čiji je vlasnik jedan od najpoznatijih američkih repera Džej Zi.

Irving prethodnih nedelja dovodio se u pitanje sa Netsima, a kako je Džej Zi rodom iz Bruklina i nekadašnji manjinski vlasnik "mrežica", sve vodi ka tome da će se šampion NBA sa Klivlendom 2016. odlučiti za Bruklin.

"Free agency" u NBA kreće prvog jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: