Bobi: Shvatio sam – ne mogu da mi odbrane šut VIDEO

Boban Marjanović je posle sjajne partije u drugom meču plej-of serije između Filadelfije i Bruklina izjavio da je shvatio da mora više da koristi šut.

Izvor: SV

Utorak, 16.04.2019.

13:02

Bobi: Shvatio sam – ne mogu da mi odbrane šut VIDEO
Photo by Mitchell Leff/Getty Images

Centar Siksersa je ubacio 16 poena uz osam skokova, a njegova ekipa je pobedila i izjednačila rezultat u seriji.

“Ne mogu da mi odbrane šut, to sam shvatio i moram to da radim. Nisam mnogo šutirao tokom karijere, ali umem“, rekao je Marjanović.

Potencijalni reprezentativac Srbije je istakao i da je njegov kolega sa centarske pozicije Džoel Embid superstar i da uživa u njegovim potezima.

“Mnogo je teško čuvati takvog igrača, znam to sa treninga, a i igrao sam protiv njega. Neverovatan je“, rekao je Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: