Nagetsi "preživeli" utakmicu bez Jokića

Jedna utakmica suspenzije za Nikolu Jokića je protekla bezbolno za Denver Nagetse, koji su bez pomoći svog najboljeg igrača savladali Finiks Sanse.

Izvor: SV

Subota, 26.01.2019.

09:00

Nagetsi
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Ekipa iz Kolorada je deklasirala tim koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov rezultatom 132:95.

Nagetsi su odigrali sjajnu timsku utakmicu, a predvodio ih je Pol Milsap sa 20 poena i 9 skokova, Malik Bizli je dodao poen manje, a Monte Moris je dodao 17.

Trener Majk Meloun je iskoristio činjenicu da se suočava sa jednom od najgorih ekipa lige i ravnomerno je raspodelio minute, zaigralo je svih 12 igrača, a čak desetorica su na terenu provela više od 20 minuta.

U timu Sansa bolji od ostalih, kao po običaju, bio je Devin Buker sa 35 poena, Džoš Džekson je dodao 17, a u odsustvu Deandrea Ejtona, sa centarske pozicije je Hrvat Dragan Bender ubacio 14 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: