Leteo preko zapisničkog stola: Za Delevedovu nema izgubljene lopte

Metju Delavedova bio je pomalo neočekivano junak meča između Klivlenda i Milvokija.

Izvor: Z.K.

Subota, 15.12.2018.

11:59

Leteo preko zapisničkog stola: Za Delevedovu nema izgubljene lopte
Photo by Rob Carr/Getty Images)

Doduše ne zbog učinka jer je imao učinak od 10 poena, već zbog poteza koji je pobrao sve simpatije, pre svega zbog borbenosti i požrtvovanosti.

Delavedova je u jednoj situaciji pokušao da dođe lopte koja je išla u aut. Ni trenutka nije razmišljao, spektakularno se bacio za njom u pokušaju da je vrati na teren, ali nije se mogao zaustaviti, "zaplivao" je kroz vazduh i bukvalno seo na stolicu za delegata kraj zapisničkog stola.

Sve je delovalo spektakularno, publika je bila oduševljena, a Milvoki je pobedio sa 114:102.

"Morao sam da se pomerim, bio sam mu na putanji. Pokušao je da spasi loptu, takav je on. Zato igra ovu ligu. Ne znam koji je rezultat bio u tom momentu ali sam siguran da ne bi mnogi pokušali da urade to što je on", rekao je trener Lari Dru.

O tome da je Australijanac mogao da se povredi, izlišno je govoriti, ali da publika voli ovakve heroje, tu nema dileme. Svaka čast Delavedovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: