Kokoškov odvodi Teovog saigrača i prijatelja?

Finiks Sansi nameravaju da angažuju beka Los Anđeles Klipersa Patrika Beverlija, javlja poznati NBA insajder Šems Čaranija.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 17.09.2018.

20:50

Kokoškov odvodi Teovog saigrača i prijatelja?
Getty images

Devin Buker, glavna zvezda tima Igora Kokoškova je povređen i moraće zbog šake da propusti jedan period, a na tom mestu "Suncima" svakako treba još jedan čovek.

"Njima svakako treba plejmejker i rečeno mi je da hoće Patrika Beverlija i da im je on na vrhu liste slobodnih agenata", kaže Čaranija.

On dodaje da je Beverli taj koji pomaže drugim igračima i Šems podseća da je upravo Beverli bio u Hjustonu kada je Džejms Harden počeo da igra košarku na MVP nivou.

"Na isti način ga gledaju u Finiksu. Njegov bivši saigrač Trevor Ariza je u Finiksu i siguran sam da su pričali. Problem je cena. Finiks je jedino voljan da se odrekne pikova druge runde drafta, a Klipersi kao i svaki drugi tim koji zna da ovima treba plej, tražiće pika prve runde i to pitanje će se rešiti pre kraja priprema", kaže Čaranija.

Da podsetimo, srpski plej Miloš Teodosić i Patrik Beverli su igrali zajedno u Olimpijakosu i od tada su u dobrim odnosima. Beverli je više puta napomenuo da mu je drago što je Teodosić otišao "preko bare".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: