Kari: Za Tander moram ceo meč da budem u ritmu

Najbolji igrač Golden Stejta Stef Kari kaže da skor njegovog tima sa Oklahomom u regularnoj sezoni (3-0) ne mora ništa da znači pred finale plej-ofa Zapada.

Izvor: SO

Nedelja, 15.05.2016.

12:06

Kari: Za Tander moram ceo meč da budem u ritmu
Getty Images

“Impresivno je kako se Tander vratio posle debakla u prvom meču serije sa Sparsima. Ostavili su to iza sebe, a to je lekcija za ceo plej-of, svaka utakmica je posebna priča“, rekao je Kari.

Dvostruki uzastopni MVP vratio se posle povrede u četvrtom i petom meču sa Portlandom – dao je 40, pa 29 poena.

“Obe utakmice sam završio snažno, ali nisam bio u pravom ritmu tokom celog meča kao što želim da budem, ali napravio sam dobru osnovu za finalnu seriju“, dodao je Kari.

I trener Stiv Ker zadovoljan je povratkom svoje prve zvezde.

“Bio je mnogo bolji nego što smo mogli da se nadamo posle povrede, pokazao je zašto je MVP. Sada nam baš odgovaraju dodatni dani kako bi Kari malo trenirao i dodatno oporavljao koleno, nadam se da će povreda biti kompletna prošlost do početka serije s Oklahomom“, kaže Ker.

I Kariju prija dodatna pauza pred odlučujuće bitke.

“Pauzirao sam dve i po nedelje, a onda sam igrao dve važne utakmice u roku od 48 sati, tako da to jeste šok za telo. Koristim pauzu da se osvežim i mentalno i fizički“, rekao je Kari.

Prva utakmica finala Zapada igra se u ponedeljak u Ouklendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: