Dalas zaustavio Majami

Minesota je ubedljivo poražena na gostovanju Los Anđeles Klipersima a Darko Miličić odigrao je samo pet minuta i povredio zglob.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 21.12.2010.

09:38

Default images

Golden Stejt Voriorsi su izgubili od Hjustona na svom parketu, Vladimir Radmanović završio je meč sa 16 minuta na parketu, postigao je pet poena, uz pet skokova i tri asistencije.

Košarkaši Dalasa pobedili su Majami sa 98:96 i prekinuli seriju Hita od 12 pobeda uzastopce u NBA ligi. Dalasu je to bila 14. uzastopna pobeda nad Majamijem u regularnom toku sezone. Majami je, međutim, Dalas savladao u finalu plej ofa iz 2006. godine.

Dirk Novicki je sa 26 poena predvodio Dalas, dok je Dvejn Vejd ubacio 22 za Majami.



Juta je pobedila Klivlend sa 101:90, pa se njen trener Džeri Sloan izjednačio sa Petom Rajlijem na trećem mestu po broju pobeda u NBA ligi.



Hjuston je sa 121:112 pobedio Golden Stejt za koji je Vladimir Radmanović ubacio pet poena i imao pet skokova i tri asistencije.

Darko Miličić je igrao samo četiri minuta u porazu Minesote od Los Anđeles Klipersa 90:113 i za to vreme zabeležio dva faula
i jednu blokadu. Erik Gordon je postigao 36 poena za Kliperse, koji su Minesoti naneli šesti uzastopni poraz, a 12. u seriji na gostovanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: