Rašid ostaje u Pistonsima još 5 godina

Izvor: B92, ESPN

Četvrtak, 22.07.2004.

10:31

Default images

Krilni centar Detroit Pistonsa Rašid Valas postigao je dogovor sa čelnicima novog šampiona NBA lige po kome će potpisati novi ugovor vredan oko 57 miliona dolara. Valas je u Pistonse došao u velikoj razmeni igrača u februaru ove godine iz Atlante u kojoj je odigrao samo jedan meč po dolasku iz Portlanda, gde je proveo 8 sezona.

Medjutim, dolaskom u Mičigen “Šid” je značajno unapredio igru Pistonsa koji su na kraju i osvojili “prsten”. Ekipa je do njegovog dolaska imala skor 34-22, a posle toga 20-6 u regularnom delu sezone uz 16 pobeda i 7 poraza u doigravanju. Potpisivanje ugovora biće obavljeno u četvrtak, a konferencija za novinare u Oburn Hilsu biće u petak.

30-godišnji Valas prošle sezone je imao prosek od 16 poena po meču u 6.8 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: