Džeferson i Dankan igrači nedelje

Izvor: B92, zvanicni sajt

Ponedeljak, 31.03.2003.

23:06

Default images
Košarkaš Nju Džerzi Netsa Ričard Džeferson i igrač San Antonio Sparsa Tim Dankan izabrani su za igrače nedelje u NBA ligi. Džeferson je titulu na Istoku osvojio zahvaljujući učinku od 26,3 poena, 5,3 skoka i 3,7 asistencije po meču. Dankan je uz 30 poena beležio 11 skokova, 4 asistencije i 2 i po blokade po utakmici. Nju Džerzi je odigrao tri meča (dva protiv Njujorka, jedan protiv Golden Stejta) i dobio sva tri. Sparsi su ostvarili skor 4-0 u mečevima protiv Milvokija, Hjustona, Jute i Nju Orleansa.

Džeferson je blistao u petak, u drugom meču protiv Njujorka, kada je postigao 39 poena (rekord karijere), uz 6 skokova I 4 asistencije. Dankanov je imao četiri uravnotežena meča visoke klase, od kojih je najbolji bio protiv Nju Orleansa (33p, 12s, 3bl).Dankanovi rivali na Zapadu bili su Nik Van Eksel (Dalas) i Entuan Džejmison (Golden Stejt). Na Istoku su među nominovanima bili Ben Valas (Detroit), Keron Batler (Majami), Trejsi MekGrejdi (Orlando) i Alen Ajverson (Filadelfija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: