Troje u zatvoru posle tuče, Habib zbog gluposti može ostati bez pojasa

Tri člana tima Habiba Nurmagomedova uhapšena jer je po završetku borbe sa Konorom Mekregorom nastala opšta tuča pored oktagona.

Izvor: MLJ

Nedelja, 07.10.2018.

08:58

Troje u zatvoru posle tuče, Habib zbog gluposti može ostati bez pojasa
Getty images

Besni Nurmagomedov je, nakon što je pobedio Irca preskočio ogradu da bi se sukobio sa Dilonom Denisom iz tima Mekregora u publici.

U sve su se uključili i iz Dagestančevog tima, nastao je haos i čak je Mekregor dobio udarac u potiljak dok je još bio u oktagonu.

Za to vreme, obezbeđenje je pokušavalo da smiri Nurmagomedova. Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je da su učesnici u incidentu uhapšeni i da im prete krivične prijave.

"Mnogo loših stvari se desilo i to ne bi trebalo da se događa. Habib je skočio na jednog od Konorovih momaka i nastao je pakao. Ne znam ni šta da kažem trenutno. Zgrožen sam zbog svega", rekao je posle svega Vajt.

Mekgregor je dobro, ali po Dejninim rečima, Nurmagomedov očito nije svestan kakvu je grešku napravio.

"Bog zna šta će Državna sportska komisija u Nevadi da uradi Nurmagomedovu i njegovima. Mislim da su borci. Hoće li oni ikada više dobiti vizu? Ima mnogo mogućih kazni, onih koje i dalje ne shvataju", kaže Vajt.

Bivši UFC borac Majkl Bisping kaže da ovakav incident može da bude povod za oduzimanje titule Nurmagomedovu. Bisping kaže da je Rus odradio sjajan posao u oktagonu, ali da je uništio svoju reputaciju posle toga.

"Potencijalno je izgubio svoju titulu, jer će da se suoči sa krivičnom prijavom. suspenzijom ili povlačenjem vize. Ovo je neverovatno. Uništio je svoje zaveštanje ako mene pitate. Veliki sam njegov navijač, ali ovo što smo videli je neoprostivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: