Luksuz na jezeru Komo: Noćenje u italijanskom hotelu košta 5.000, a piće 150 evra

Od izgradnje 1910. godine Grand hotel Tremeco predstavlja pravi dragulj jezera Komo i okoline i prepoznatljiv simbol grada Tremeco u kome se nalazi.

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2021.

16:22

Luksuz na jezeru Komo: Noćenje u italijanskom hotelu košta 5.000, a piće 150 evra
Foto: Shutterstock/Peter James Sampson

Zbog gotovo nestvarnog enterijera, koji podseća na one iz holivudskih filmova, opravdano ga zovu i hotelom Džejmsa Bonda, a mnoge zvezde velikog platna i poznate ličnosti odsedale su upravo u njemu.

Jedna od njih je bila i čuvena glumica Greta Garbo, koja je za velelepno odmaralište govorila da je prelepo, suncem obasjano mesto.
Foto: Shutterstock/ Simone Polattini
Hotel je smešten na površini od 20.000 kvadratnih metara magičnog krajolika, poseduje bazen, privatnu plažu i druge sadržaje, a uređen je kao spoj stila bel epoka i savremenog stila.

Predvorje kojim dominiraju odvažni crveni tonovi vodi do raskošne terase, sa koje se pruža panoramski pogled na jezero Komo.

Da je reč o suvoj eleganciji govori činjenica da se kroz čitav hotel provlače nijanse narandžaste boje, koju ćete uočiti na hotelskim peškirima, stolicama, ukrasima na mermeru, čašama,..

Profesionalna usluga, potpuni komfor i ugođaj, bajkovita lepota, prefinjeni specijaliteti i vrhunski luksuz odlike su Grand Tremeca. Zbog toga i ne čudi što se cene za noćenje u ovom hotelu kreću i do 5 000 evra, a flaša najobičnijeg šampanjca i vode košta 150 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: