Život

Petak, 21.02.2014.

19:03

Hokejaški meč Amerike i Kanade je važniji nego što mislimo

Džastin Biber je u poslednje vreme svojim ponašanjem izazvao veliki gnev Amerikanaca a čak je i pokrenuta peticija na sajtu Bele kuće da on bude deportovan u Kanadu. Međutim, čini se da ni Kanađani nisu voljni da mladu pop zvezdu dočekaju raširenih ruku.

Izvor: B92

Default images

Peticiju za deportaciju Džastian Bibera do sada je potpisalo više od 260.000 osoba što ju je učinilo trećim najpopularnijim ciljem u trogodišnjoj istoriji sajta Bele kuće.

Sa druge strane, ni Kanađani nisu previše oduševljeni time da se Džastin Biber protera natrag u svoju domovinu a svoje mišljenje je među prvima izrazio i glumac Džared Padalecki, poznat po ulozi u seriji „Natprirodno“.

On je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju koja predstavlja reklamu za predstojeći meč na Olimpijskim igrama između Amerike i Kanade sa natpisom: „Gubitnik zadržava Džastina Bibera“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: