"Da li je pio celu noć ili šta je u pitanju?": Predsednika ismevaju na mrežama FOTO

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte, koji se nalazi u poseti Rusiji, izazvao je šaljive komentare Rusa na internetu koji su se zapitali da li je pio celu noć pošto je viđen sa razvezanom kravatom.

Život

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 03.10.2019.

19:05

Default images

Duterte (74) se u sredu sastao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevom. Na zvaničnim fotografijama, njih dvojica se rukuju, ali Duterte izgleda malo neuredno sa otkopčanom kragnom i razvezanom kravatom.

"Da li je pio celu noć ili šta je u pitanju?", zapitao se jedan Rus na društvenim mrežama, dok je drugi naveo: "Da li je on to tek izašao iz nekog bara?"

Portparol filipinskog predsednika Salvado Panelo reagovao je navodeći da je Duterte malo opustio čvor kravate jer ga je gušila i smetala mu je.

Panelo je dodao da je Duterte "veoma vodi računa o higijeni" i da njegovo telo "širi osvežavajući miris koji ljudi u njegovom okruženju primećuju".

Duterte je inače poznat po opuštenom oblačenju i ponašanju. Ne krije da mrzi nove čarape i da nema lepa odela. Ume da žvaće žvaku na javnom mestu, što je učinio tokom sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, navodeći da mu to pomaže u ublažavanju bolova u leđima.

Filipinski predsednik je takođe poznat po provokativnim izjavama i krvavoj politici protiv kriminala.

Duterte se nalazi u zvaničnoj poseti Rusiji, a tokom dana se sastao i sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: