Porodila se premijerka Novog Zelanda

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern se porodila. Na svet je donela zdravu devojčicu i postala je drugi premijer u istoriji koji se porodio. Takođe, ona je svetu pokazala svojim primerom da nijedna vrata nisu zatvorena za ženu ako postoiji jaka volja.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

10:36

Porodila se premijerka Novog Zelanda

"Presrećni smo što je na svet stigla zdrava devojčica u 4:45 jutros. Teška je 3,31 kilogram. Hvala vam na dobrim željama, osećamo se dobro", napisala je premijerka na Instagramu uz fotografiju s bebom i svojim emotivnim partnerom Klarkom Gajfordom.

Iako joj je termin za porođaj bio 17. jun, beba je malo "prebacila termin". Tridesetsedmogodišnja premijerka imala je porodiljsko odsustvo u trajanju od svega šest nedelja.

Zanimljivo je i da kako, prenose svetski mediji, ona nije u braku i živi u vanbračnoj zajednici sa ocem svoje ćerke. Dok joj puritanci to zameraju, ona svojim potezima pokazuje da je suština mnogo važnija od forme i da ona svojim potezima ne ostavlja mnogo mesta za sumnje u kvalitet njenog rada.

A post shared by Jacinda Ardern (@jacindaardern) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: