Subota, 09.03.2019.

13:34

Bacili frižider u reku, srećom nije im uspelo FOTO / VIDEO

Proleće se najavljuje. Na splavovima na Adi međici počelo je veliko spremanje, pa su dvojica "ljubitelja" reke odlučila da dotrajali frižider bace pravo u Savu.

Izvor: B92

Default images

Na društvenim mrežama pojavio se snimak uz komentar "Obodin se vraća kući".

Mladići koji su bili svedoci te bahatosti, odlučili su da vrate dotrajali frižider vlasnicima i sve snimili i objavili na društvenim mrežama.

"Ova dvojica u sred bela dana rešila da bace dotrajali frižider sa splava u Savu, a mi nismo bili lenji pa im ga doterali čamcem nazad, slikano prilikom primopredaje. Ovakvima treba oduzeti pravo na splav, na ribolovačku dozvolu i sve drugo što ima veze sa rekom", napisali su oz objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: