Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3

Kompanija Samsung predstavila je nove pametne telefone Galaxy A5 i Galaxy A3, najtanje Galaxy telefone proizvedene do sada.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

19:31

Default images

Novi smart telefoni imaju napredne funkcije za lakše povezivanje sa društvenim mrežama, kao i super AMOLED ekran i prednju kameru od 5 megapiksela.

„Uređaji Galaxy A5 i A3 imaju kućište od metala, ultra tankog su dizajna uz napredne funkcije hardvera koji omogućava lakše pristupanje društvenim mrežama“, rekao je Dž. K. Šin, generalni direktor i direktor divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.“Novi mobilni uređaji, kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove, uz neizostavni kvalitet i napredno Galaxy iskustvo“.

Galaxy A5 i A3 su debljine 6.7, odnosno 6.9 milimetara. Sa prednjom kamerom od 5 megapiksela i inovativnim funkcijama fotografisanja, kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie, omogućavaju korisnicima da lakše nego ikada prave selfije visoke rezolucije uz automatsko detektovanje i fokusiranje lica. Korisnici takođe mogu da brzo i lako objavljuju fotografije i video snimke na svojim omiljenim društvenim mrežama.
Samsung Galaxy A3
Oba uređaja opremljena su Super AMOLED displejom i tehnologijom adaptivnog displeja koja omogućava jasnije fotografije sa dubljim kontrastom i živopisniji video sadržaj u praktično svakom okruženju.

Galaxy A5 i A3 poseduju i Quad Core 1.2 GHz procesor za besprekorni multitasking i brže iskustvo pregledanja sadržaja. Uz to, Galaxy A5 i A3 imaju i popularne funkcije koje su ekskluzivne za Galaxy uređaje, poput Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno adaptira i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja.

Galaxy A5 i A3 biće u prodaji na odabranim tržištima, uključujući Kinu, od novembra 2014, a mogu se pronaći u više boja – biserno bela, crna, platinasto srebrna, roze, svetlo plava i zlatna boja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: