Novi jeftiniji MacBook Pro sa 32 GB RAM-a stiže 2017. godine

Apple je nedavno predstavio MacBook Pro laptope sa Touch Barom, a ako oni ne zadovoljavaju potrebe korisnika, moguće je sačekati do druge polovine 2017. godine, kada će kompanija iz Kupertina predstaviti nove moćnije, ali i jeftinije uređaje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 04.11.2016.

08:25

Novi jeftiniji MacBook Pro sa 32 GB RAM-a stiže 2017. godine
Foto: Gettyimages

Prema rečima analitičara kompanije KGI Securities Ming-Chija Kuao, Apple će u drugoj polovini naredne godine predstaviti laptope MacBook Pro sa 32 GB RAM-a i sniziti cene. Aktuelni modeli imaju 16 GB RAM-a.

Dolazak pomenutih uređaja uslovljavaju novi Intelovi procesori Cannonlake, koji štede energiju. Oni bi trebalo da budu dostupni 2017. godine, međutim, ukoliko dođe do odlaganja, Appleovi laptopi će i dalje biti ograničeni na 16 GB RAM-a, što je uzrok nezadovoljstva brojnih kupaca.

Razlog zbog kojih trenutno nisu dostupni laptopi sa 32 GB RAM-a je to što bi se baterija prebrzo praznila.

Novi MacBook Pro laptopi imaju elegentan dizajn, tanki su i opremljeni novim interaktivnim Touch Barom, ali i znatno skuplji u odnosu na prethodnu generaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: