Ponedeljak, 27.04.2015.

23:51

Partizan bez poraza, Zvezda prati

Ragbisti Partizana i dalje su bez poraza u Prvoj ligi Srbije u ragbiju 13, a prvi pratilac je Crvena zvezda sa bodom manje.

Izvor: ÐN

Default images
Miloš Šakan

U derbiju petog kola na terenu Sportskog centra Inge na Zvezdari, 'crno-beli' su podelili bodove sa Dorćolom – 26:26 (16:16).

U veoma neizvesnoj utakmici, Partizan je potvrdio da je sa pravom trenutni lider šampionata, iako u finišu meča nije uspeo da iskoristi brojčanu prednost zbog žutog kartona Mirka Božovića.

Sa igračem manje od 65. do 75. minuta Dorćolci su uspeli da se odbrane i da izbegnu poraz, ali je utakmica pokazala da će nekada dominatna ekipa u srpskom ragbiju imati veliki izazov da ostane na vrhu.

Dorćolu je nedostajao kapiten i najbolji igrač Dalibor Vukanović koji je ponovo zbog povrede pauzirao.

Partizan je tako posle četiri vezane pobede u prvenstvu, prvi put ostao bez maksimalnog učinka, mada još uvek nije poražen u novoj sezoni, pošto se plasirao i u polufinale Kupa Srbije.

Sa devet osvojenih poena, 'crno-beli' ostaju lideri šampionata, ali im se sada na samo poen minisa približio aktuleni šampion Crvena zvezda, koja je u Novoj Pazovi savladala Radnički sa 42:26 (28:4). Dominantnom igrom od starta 'crveno-beli' su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika na vrućem gostovanju i tako stigli do svoje četvrte pobede u novoj sezoni.

Poslednji meč ovog kola, između Tašmajdan Tajgersa i Radničkog iz Niša odložen je biće odigran poslednjeg vikenda maja.

Tabela: Partiazn 9, Crvena zvezda 8, Dorćol 5, Radnički Nova Pazova 4, Tašmajdan Tajgersi i Radnički Niš po 0 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: