Pantić posle 2-4: Verujem u prolaz dalje

Vezni igrač Partizana Danilo Pantić veruje u plasman u finale Kupa Srbije, uprkos teškom porazu u prvom meču protiv Čukaričkog.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

08:27

Pantić posle 2-4: Verujem u prolaz dalje
Foto: Getty images

Crno-beli su nakon derbija posrnuli i na Banovom brdu gde su poraženi sa čak 4:2 u prvom meču polufinala Kupa.

"Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava. Na kraju nismo uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se vraćali u meč dva puta, ali jednostavno danas nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse su tu da se promašuju takođe. Uveren sam da će biti bolje sledeći put", rekao je strelac gola za Partizan Danilo Pantić.

Pantić je bio najbolji igrač Partizana na Brdu, prvo je posle njegove akcija Sava Radić postigao autogol za izjednačenje, a potom je i sam bio strelac sjajnog gola.

"Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igram sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje što me motiviše da dajem više i treniram bolje".

I pored želje, pola sata pred početak meča golman Stojković zbog bolova u leđima ipak nije mogao da stane među stative.

"Stojke nam znači, ali nijedan gol ne ide na dušu Marka Jovičića, on je odradio odlično svoj deo posla".

Partizan u nedelju opet igra sa Čukaričkim, domaćin je u plej-ofu SUperlige, a potom i 9. maja u revanšu Kupa.

"Dva gola da damo, a ne primimo nijedan, zašto da ne? Igramo kući, verujem u prolaz u finale. A do tada, igramo za vikend ponovo i eto prilike da im vratimo za gorak poraz", kaže Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: