Turnir za pomoć porodici nastradalog sveštenika

Humanitarni turnir u basketu održan je u Ugrinovcima sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za pomoć porodici tragično nastradalog sveštenika Ratka Golubića.

Izvor:

Petak, 24.06.2016.

11:42

Turnir za pomoć porodici nastradalog sveštenika

U fer i sportskoj atmosferi na terenima OŠ "Stanko Marić" takmičilo se 29 ekipa u basketu ''3 na 3'' i preko 40 pojedinaca u šutiranju trojki.

Prvo mesto u basketu osvojila je ekipa Đenerali bojs, dok je Dejan Risojević bio najbolji u šutiranju trojki.

Pobednici ovog turnira su humanost i sportski duh svih učesnika, a izražena je nada da će ovaj turnir prerasti u tradicionalni memorijalni turnir sa sve više učesnika u narednim godinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: