Tadić: Muslin veruje u mene

Dušan Tadić vratio se u reprezentaciju Srbije dolaskom Slavoljuba Muslina za selektora, pa očekuje uspešan ciklus.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

23:31

Tadić: Muslin veruje u mene
Foto: StarSport

Srbija će se od septembra boriti za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a rivali su Vels, Austrija, Irska, Moldavija i Gruzija.

"U fudbalu više nema laganih utakmica, to je bilo pre. Sve ekipe u našoj grupi imaju kvalitet i neće biti nimalo lako, ali moramo da uradimo sve što je do nas da se pripremimo kako treba i onda neće biti problema", rekao je Tadić.

On nije igrao poslednjih nekoliko mečeva zbog sukoba sa tadašnjim selektorom Radovanom Ćurčićem.

"Nisam pričao sa Muslinom o tome, malo smo porazgovarali. Rekao mi je da veruje u mene, da moj odnos mora da bude dobar. To kod mene nikada nije bio problem, ja sam profesionalac i volim otvoren i korektan odnos. Nikada neće biti problema što se toga tiče. Za sada su pozitivni utisci, ali tek smo se upoznali, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo imati uspeha, što je najbitinije", istakao je Tadić.

Srbija u sredu dočekuje Kipar u Užicu, u prijateljskom meču koji će biti debitantski za novog selektora. Šest dana kasnije "Orlovi" će ugostiti Izrael u Novom Sadu, a 5. juna će igrati sa Rusijom u Monaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: