Strotman od leta u Junajtedu?

Fudbaler Rome Kevin Strotman navodno je dogovorio prelazak u Mančester Junajted sledećeg leta, tvrdi holandski novinar Hugo Borst.

Izvor: AK

Petak, 21.11.2014.

11:04

Default images

Strorman se nedavno vratio na teren posle osam meseci pauze, a još se tokom leta spekulisalo o želju Luja van Gala da ga dovede na Old Traford.

Holanđaninu ugovor s Romom ističe tek na leto 2018. godine, pa bi njegov transfer mogao da košta Junajted oko 30 miliona evra.

"Na proleće su na meču između PSV-a i Fejenorda na tribinama bili Robin van Persi i Luj van Gal, koji su razgovarali sa Kevinom Strotmanom. Tada se već znalo da će Van Gal u Mančester Junajted. On je pitao Strotmana da li je zainteresovan da igra za Junajted, a on je odgovorio potvrdno. Tada su rukovanjem potvrdili dogovor. To se neće dogoditi u januaru već sledećeg leta. On je izuzetan igrač", rekao je Borst.

Pored Strotmana, očekuje se da na leto u Junajted stigne i Mats Humels, što bi tim sa Old Traforda učinilo jednim od najboljih u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: