Tejgo želi da se vrati u Partizan

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo želi da se vrati u redove ‘crno-belih’, istakao je Goran Milovanović, koji ga je zastupao dok je bio u Srbiji.

Izvor: JT

Utorak, 24.04.2012.

09:57

Default images

Predsednik šampiona Srbije Dragan Đurić u ponedeljak je istakao da želi da vrati Tejga ili Klea u Partizan, a obojica fudbalera imaju istu želju, ali je pitanje koga ‘crno-beli’ mogu da priušti.

Do sada nije bilo kontakata između čelnika Partizana i menadžerske kuće koja zastupa Prinsa Tejga, ali to ne znači da nema šansi da se on vrati u Humsku”, rekao je Milovanović, “Treba prvo pogledati kakav je njegov status u Bursi, pod kojim uslovima može da se raskine ugovor”.

Ono zbog čega je povratak Tejga moguć je njegova želja da ponovo obuče dres Partizana.

“Tvrdim da Prins voli Partizan. Njemu je u sastavu našeg šampiona bilo prelepo i znam da ima veliku želju da se vrati u Humsku. S druge strane, vidim da bi i ‘crno-beli’ voleli da ga ponovo vide u svojim redovima, a to je već veliki korak do dogovora”, naglasio je Milovanović.

Činjenica je da Tejgo u Bursi ne igra još od decembra, a do tada je 11 puta nastupio u turskom klubu i postigao samo jedan gol.

Bio je u međuvremenu na Kupu Afrike, izgubio mesto u ekipi jer su se nametnuli drugi igrači i zato ga nema u prvom timu. Ipak, Prins redovno igra za drugi sastav, a nisam siguran da li su ti mečevi rezervnih sastava u Turskoj slabiji nego većina naših u Superligi”, rekao je Milovanović.

Turski mediji su, inače, objavili informaciju da je Bursa stavila Tejga na transfer listu, jedino što je početna cena, od 1,1 milion evra, čini se i dalje prevelika za upravu Partizana.

Što se tiče angažovanja Klea, tu teško da Partizan ima velike izglede. Kada je imao šansu, u zimskom prelaznom roku, srpski prvak nije ni razmišljao o tom potezu. U međuvremenu, Brazilac se vratio posle povrede u tim Gvangžua, ponovo trese mreže, a sam je nedavno otkrio da je kineski klub odbio ponude Botafoga i Internasionala, pa je otpala mogućnost da se vrati u domovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: