Dubočicu gledalo šest hiljada ljudi

Šest hiljada ljudi na Gradskom stadionu u Leskovcu posmatralo je meč Dubočica - Moravca Orion koji je odigran u okviru Niške fudbalske zone.

Izvor:

Ponedeljak, 19.03.2012.

21:37

Default images

Gosti iz Mrštana su pobedili sa 1:0, ali je predsednik Dubočice Saša Pešić zadovoljan što je na rekonstruisani stadion u Leskovcu došao veliki broj ljudi.

"Ovakvom fudbalskom spektaklu doprinela je i činjenica da je najveći gradski stadion dobio novo lice, a da najpoznatiji gradski fudbalski klub ponovo oživljavamo i to oslanjajući se isključivo na sopstvene snage".

Stadion u Leskovcu je rekonstruisan posle dve decenije, a na zapadnoj tribini su postavljene i stolice.

"Dubočica danas nema dugove i sve svoje obaveze ispunjava na vreme. Uz pomoć lokalne samouprave i donacije kompanije "Porr Verner Veber" u obnovu stadiona uložili smo oko šest miliona dinara. I sebi smo postavili cilj da u naredne dve godine zaigramo u Prvoj ligi Srbije", zaključio je Saša Pešić u izjavi za "Večernje novosti".

Za Dubočicu su branila dvojica istaknutih golmana Crvene zvezde - Aleksandar Kocić i Saša Stamenković. Kocić je na golu Dubočice stajao u sezoni 1989/90, dok je Stamenković branio za Leskovčane od 2003. do 2005. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: