Crvena zvezda je šampion Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde po 33. put u istoriji kluba osvojili su titulu državnog šampiona.

Izvor: SN

Nedelja, 22.05.2022.

20:15

Crvena zvezda je šampion Srbije!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvenoj zvezdi je bio potreban samo jedan bod u duelu protiv Voždovca kako bi ponovo postali šampioni Srbije i oni su zadatak ispunili.

Delije su pozvale navijače da na vreme dođu i uđu na stadion kako bi bili deo koreografije pošto su spremili posebne barjake i transparente po uzoru na sezonu 1976/77.

Ulaz na stadion je bio besplatan, a očekuje se da navijači u korteu odu do Kalemegdana i tradicionalno kod "Beogradskog pobednika" proslave titulu.

Crvena zvezda je pobedila Voždovac rezultatom 3:1 u poslednjem kolu i na taj način odbranili šampionsku titulu, odnosno po 33. put postali šampioni Srbije.

Poslednji pogodak koji je "zacementirao" trijumf crveno-belih postignut je u 92. minutu utakmice, kada je golman Milan Borjan sa "bele tačke" bio precizan i na semaforu je stajalo 3:1.

Sve je počelo u 40. minutu kada je Aleksandar Katai "načeo" Voždovac, da bi Mirko Ivanić u 54. minutu pogodio za 2:0 na svom 150. meču u dresu crveno-belih.

Na 2:1 je smanjio Milojević, a za konačnih 3:1 postarao se Borjan u 92. minutu kao što je već rečeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: