Ponedeljak, 30.11.2020.

08:45

Pekersi "nokautirali" Berse, Mahoums bolji od Brejdija VIDEO

U 12. kolu NFL lige imali smo veliki broj interesantnih duela, a u najzanimljivijem su Kanzas Siti Čifsi bili bolji od Tampa Bej Bakanirsa.

Izvor: SN

Pekersi
Photo by Dylan Buell/Getty Images

Aktuelni šampioni su slomili Toma Brejdija i njegovu tampu rezultatom 27:24 na "vrućem" gostovanju na Floridi.

Meč je maltene bio rešen u prvoj četvrtini kada je Tajrik Hil imao dva tačdauna i čak 203 uhvaćena jarda, a Kanzas Siti brzo poveo sa 17:0!

Tom Brejdi je poznat kao majstor taktiziranja i dirigovao je napadom Tampe koja je iz poseda u posed topila prednost Čifsa, pa su stigli do minusa od samo tri poena i tako se utakmica i završila 27:24 u korist Kanzas Sitija.

Patrik Mahoums je bacio 462 jarda i 3 tačdaun pasa, a neverovatni Tajrik Hil je uhvatio 269 jardi i imao je 3 tačdauna, a Trevis Kelsi je imao 92 jarda hvatanjem. Samo ove sezone Hil ima 1.021 jard, a Kelsi 978.

Na drugoj strani, Tom Brejdi je bacio 345 jardi, 3 tačdauna i 2 intersepšna, a Rob Gronkovski je sa 106 jardi bio najboljih hvatač, 97 je imao Kris Godvin, a 50 Majk Evans. Još jedna fantastična utakmica je odigrana u noći iza nas, to je bio "glavni" meč večeri i igrali su ga najljući NFL rivali – Grin Bej Pekersi i Čikago Bersi. Ove dve franšize zajedno imaju 22 titule, a rivalstvo traje od 1921. godine.

Grin Bej Pekersi su bili izuzetno dominantan rival u ovoj utakmici i prosto su "pregazili" Čikago Berse sa 41:25, a ta prednost je mogla da bude još ubedljivija da nisu pustili gas domaći igrači.

Rodžers je odmah pronašao Devante Adamsa i Pekersi postižu tačdaun, ali Bersi odgovaraju fild golom za 6:3 i to je bilo sve u prvoj četvrtini, da bi u drugoj Čikago dozvolio Rodžersu da radi šta poželi.

Pekersi postižu čak 21 poen bez odgovora, a Rodžers je bez problema pogađao Devontea Adamsa, Alena Lazarda, Mercedesa Luisa, Roberta Tonijana i za tren oka bilo je 27:3 u korist "Sireva".

Bersi su igrali bez Nika Folsa, opet je Mič Trubiski bio taj dirigent njihovog napada i to se zavšilo na lošiji način po njih, ali je Trubiski uspeo da pronađe Robinsona i na poluvreme se odlazi sa 27:10.

U trećoj deonici su Pekersi bili ubedljivi sa 14:0, a onda su odlučili da malo puste gas i Bersi u 4. četvrtini postižu 15 poena bez odgovora domaćina za ubedljivih 41:25.

Rodžers je bacio 211 jardi, a Trubiski 242. Eron Džons je imao 90 jardi trčanjem, dok je Džamal Vilijams istrčao 73, a Tonjan je imao 67 jardi hvatanjem, Adams 61... Na drugoj strani je Montgomeri istrčao 103 jarda i uhvatio 40, a Robinson imao 74 jarda hvatanjem. Atlanta Falkonsi su sa 41:6 "uništili" Las Vegas Rejderse nakon brojnih bolnih poraza u prethodnim utakmicama, ali crno-srebrni momci ostaju drugi u svojoj diviziji.

Tua Tagovailoa se povredio i Rajan "Ficmedžik" je ponovo bio glavni kvoterbek koji je dirigovao Majami Dolfinsima i pomogao im da savladaju nejake Njujork Džetse sa 20:3 u ovom 12. kolu.

Nju Ingland Patriotsi su ostvarili pobedu nad Arizona Kardinalsima iako su gosti u crvenim dresovima rano poveli sa 10:0, ali Petriotsi su stegli odbranu i do četvrte četvrtine preokrenuli na 17:10.

Sjajan je bio Kem Njutn, ali pritisak ga je stigao kada je Arizona izjednačila na 17:17 sjajnim trčanjem Drejka i potom on baca intersepšn, ali sve prolazi dobro po njih i Folk fild golom donosi 20:17 i pobedu Patriotama.

Tenesi je bio dosta bolji od Indijanapolisa i to zahvaljujući Deriku Henriju koji je u prvom poluvremenu već imao 140 jardi i 3 tačdauna, kada je pisalo 35:14 na semaforu, a krajnji rezultat je bio 45:26 u njihovu korist.

Denver Bronkosi su bez kvoterbeka ubedljivo poraženi od Nju Orleans Sejntsa, dok su San Francisko Fortinajnersi u divizijskom derbiju uspešno savladali Los Anđeles Remse.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: