Borjan: U Dansku po pobedu!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je kako njegov tim uvek ide na pobedu i da će u Danskoj biti identična situacija.

Izvor: SN

Nedelja, 11.08.2019.

12:46

Borjan: U Dansku po pobedu!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Milan Borjan je protiv lučanske Mladosti 100. put u zvaničnim utakmicama branio za Crvenu zvezdu.

"Neverovatna čast i prelep jubilej u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Posebno mi je drago da na više od polovini utakmica nisam primio gol, a za to ne idu zasluge samo meni, nego kompletnoj ekipi. Ovde sam već dve godine i uživam jer smo tim", rekao je Borjan za Sportski žurnal.

Crvena zvezda igra protiv Kopenhagena u Danskoj u utorak od 20 časova, a prvi meč u Beogradu završen je bez pobednika rezultatom 1:1.

"Teško padne kad primiš takav gol, a dominirao si tokom cele utakmice. To je znak da moramo da budemo još jači u revanšu, damo maksimum u utorak i uđemo u poslednje kolo za Ligu šampiona. Zvezda uvek ide na pobedu i iznad svih nas je. Moramo da ginemo za ovaj klub i grb. Navijači žive za naše pobede, hajde da pokažemo na terenu da i mi živimo za to", dodao je čuvar mreže Crvene zvezde.

Ukoliko Zvezda u Danskoj izvuče pozitivan rezultat u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv švajcarske ekipe Jang Bojsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: