GM Sansa: Želimo za trenera nekoga ko je lider

Generalni menadžer Finiks Sansa Džejms Džons kaže da franšiza želi trenera koji će se poistovetiti sa košarkašim u timu.

Izvor: PT

Sreda, 24.04.2019.

20:32

GM Sansa: Želimo za trenera nekoga ko je lider
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Džons je u utorak otpustio srpskog trenera Igora Kokoškova, koji se na poziciji trenera nalazio svega godinu dana.

Mnogi su kritično reagovali posle ovakve odluke čelnih ljudi Finiksa, među kojima je i nekadašnji košarkaš Klivlenda, Majamija...

"Za novog trenera želimo lidera. Nekoga ko može da se poistoveti sa košarkašima. Nekoga ko će ih forsirati", rekao je Džons.

Sansi su jedna od najlošije vođenih franšiza, pošto su za pet godina promenili pet trenera. Kada je reč o "ofsezoni", Džons kaže da ekipa želi zvučna imena.

"Naši prioriteti su isti. Moramo da dovedemo igrače na vrhuncu. Fokusiraćemo se na dovođenje tih košarkaša", istakao je on i poručio sledeće navijačima:

"Imali smo burnu prošlost, ali sam fokusiran na budućnost. Nisam zabrinut zbog prethodnih režima ili timova. Košarkaši koji su u timu, ovo je njihova ekipa, njihova budućnost".

Finiks je sezonu završio sa učinkom od 19/63 i na NBA draftu će birati sa visoke pozicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: