Petak, 14.07.2017.

13:15

LE: Zvezda protiv Sparte za četvrto kolo!

Crvena zvezda igraće, ukoliko eliminiše Irtiš, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte iz Praga.

Izvor:

LE: Zvezda protiv Sparte za četvrto kolo!
Getty Images

Srpski vicešampion remizirao je u prvom susretu u Kazahstanu (1:1), pa ima dobar rezultat pred revanš u Beogradu narednog četvrtka.

U slučaju pozitivnog ishoda sa timom iz Pavlodara, prvi meč igrao bi se 27. jula u Beogradu, a drugi susret 3. avgusta u Češkoj.

Ekipa Vladana Milojevića mogla je, gledajući isključivo zvučnost ekipa, da prođe i bolje i gore, pošto su u 'skrećenoj' grupi od potencijalnih rivala bili još i belgijski Gent i engleski Everton, ali i rumunska Astra i kiparski Apolon.

Astra i Apolon moraju. poput crveno-belih, najpre da overe prolaz u narednu rundu, ali ne bi trebalo da imaju previše problema posle trijumfa nad Zirom (3:1), odnosno Zarjom (3:0).

Sparta, koja je 33 puta osvajala titulu prvaka Češke, a 14 puta Kup, na kraju prošle sezone krenula u totalnu rekonstrukciju tima. Stigao je bivši trener Intera Andrea Stramačoni, tu je i legenda tamošnjeg fudbala, nekadašnji vezista Arsenala i dortmundske Borusije, Tomaš Rosicki, kao i Mihal Kadlec, David Lafata, Semih Kaja, Vaclav Kadlec i austrijski reprezentativni centarfor Mark Janko.

Srđan Plaviš prešao je pre manje od mesec dana u Prag upravo iz Crvene zvezde, a tu je i još jedan Srbin, bivši igrač beogradskog Hajduka, Jabloneca, Slavije i Zlina Vukadin Vukadinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

202 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: