TVB92: Novak otvara Vimbldon (14h)

Šestoro srpskih tenisera nastupiće prvog dana Vimbldona, a treći Gren slem sezone otvoriće branilac titule Novak Đoković.

Izvor: AK

Nedelja, 24.06.2012.

14:08

Default images

Najbolji teniser sveta će na Centralnom terenu igrati protiv Španca Huana Karlosa Ferera, a meč počinje u 14 časova, dok program na televiziji B92 počinje već dva sata ranije.

U isto vreme, na terenu broj 1 prvi meč igraće David Nalbandijan i Janko Tipsarević, a treći duel na tom terenu odigraće Kim Klajsters i Jelena Janković. U međuvremenu će igrati Rodžer Federer i Albert Ramos.

U ponedeljak će igrati još Troicki, Jovanovski i Dolonc. Upoznajte se sa rivalima naših tenisera u prvom kolu Vimbldona.

Vesna Dolonc će igrati drugi duel na terenu broj 4 protiv Cvetlane Pironkove, posle duela Fernanda Verdaska i Džimaja Vonga. Bojana Jovanovski će protiv Elene Danilidu igrati na terenu broj 5 posle okršaja Sorane Kristee i Polin Parmentje. Viktor Troicki će nastupiti na terenu broj 14, a duel protiv Marsela Granoljersa uslediće posle meča Jarmile Gajdošove i Ajumi Morite.

Najavu Vimbldona pročitajte u temi Saše Ozma.

Centralni teren, od 14.00h:
Novak Đoković - Huan Karlos Ferero
Marija Šarapova - Anastasija Rodionova
Ernests Gulbis - Tomaš Berdih

Teren 1, od 14.00h:
David Nalbandijan - Janko Tipsarević
Rodžer Federer - Alberto Ramos
Kim Klajsers - Jelena Janković

Teren 4, od 12.30h:
Fernando Verdasko - Džimi Vong
Vesna Dolonc - Cvetlana Pironkova

Teren 5, od 12.30h:
Sorana Kristea - Polin Parmentije
Bojana Jovanovski - Elena Danilidu

Teren 14, od 12.30h
Jarmila Gajdošova - Ajumi Morita
Marsel Granoljers - Viktor Troicki

Pročitajte i tekst o pet najzanimljivijih mečeva prvog kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: