Nova vest
Košarka

Utorak, 10.01.2012.

08:22

NBA: Radmanović dobar, pobeda Bulsa

Protekle noći u NBA ligi odigrano je šest utakmica, a od srpskih košarkaša na terenu su se našli Vladimir Radmanović i Darko Miličić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Houksi su sa 106:101 slavili protiv Nju Džersi Netsa, a Radmanović se prvi put ove sezone našao u prvoj postavi Atlante.

Radmanović za 39 minuta u igri zabeležio 14 poena, uz šut iz igre, ali i tri poena 4/11, šest skokova i po jednu asistenciji i izgubljenu loptu.

U timu Atlante najbolji je bio Džoš Smit sa 26 poena i šest skokova, dok je veliku pomoć imao i u Džou Džonsonu i Džefu Tigu. Džonson je meć završio sa 22 poena, dok je Tig zabeležio dva manje. Kod Netsa, najbolji je bio Entoni Morou sa 20 poena, dok je jedan manje ubacio Maršon Bruks, koji je imao i deset skokova.



Minesota je sa 97:87 poražena od Toronta, a Miličić je za 17 minuta zabeležio šest poena, uz šut iz igre 3/8, i pet skokova. Sa 16 poena u njegovom timu najbolji je bio Hose Barea, dok je najzaslužniji za trijumf Reptorsa Andrea Barnjani, koji je ubacio 31 poen i imao devet skokova. Odličan je bio i Amir Džonson sa 19 poena i 11 skokova.



Čikago je protiv Detroita slavio sa 92:68 i tako zabeležio osmu pobedu ove sezone. Bulse je predvodio Karlos Buzer sa 23 poena i osam skokova, dok je Derik Rouz postigao jedan poen manje, a imao je i osam asistencija. U poraženom timu najefikasniji je bio Greg Monro sa 14 poena, deset skokova i šest asistencija.



U ostalim mečevima, Filadelfija je pobedila Indijanu sa 96:86, Njujork je sa 91:87 slavio protiv Šarlota, dok je Nju Orleans slavio protiv Denvera sa 94:81.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu