Luka nije samo igračina, već je i ljudina VIDEO

Luka Dončić oduševljava američku i svetsku košarkašku javnost igrama na parketu, a sada je impresionirao i svojom ljudskošću.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ponedeljak, 02.12.2019.

11:45

Luka nije samo igračina, već je i ljudina VIDEO
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Naime, mladi Slovenac je pomogao da se prikupe novčana sredstva u iznosu od 2.200.000 dolara za pomoć 22-mesečnom dečaku.

Njegov mladi zemljak Kris Zudič boluje od retkog genetskog mišićnog poremećaja, a zahvaljujući Luki moći će da dobije neophodan tretman na kalifornijskom UCLA univerzitetu.

Kris je upoznao svog dobrotvora uoči gostovanja Dalasa u Los Anđelesu, gde je Dončić opet zablistao u direktnom duelu sa Lebronom Džejmsom

.

Zudič i njegovi roditelji su iz Kopra, a lek koji mu je neophodan za genetsku terapiju je najskuplji na svetu i košta 2,125 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: