Kraj sage: Džimi Batler u Filadelfiji, Šarić se seli u Minesotu

Američki košarkaš Džimi Batler zameniće ekipu Minesote sa Filadelfija Seventisksersima, javljaju američki mediji.

Izvor: LN

Subota, 10.11.2018.

18:50

Kraj sage: Džimi Batler u Filadelfiji, Šarić se seli u Minesotu
Photo by Hannah Foslien/Getty Images

Kako prenosi tamošnji novinar Šems Čaranija Filadelfija i Minesota su u završnom delu pregovora u kojem će se bivši as Čikaga preseliti u redove Siksersa.

U Filadelfiju će, uz Batlera, poći i Džastin Peton, kojeg će Siksersi najverovatnije odmah otpustiti.

Na drugu stranu tim Toma Tibodoa postaje jači za hrvatskog reprezentativca Darija Šarića, Roberta Kavingtona i Džerida Bejlesa, a trebalo bi da im pripadne i Filin pik druge runde 2022. godine.

Batler je dugo bio nezadovoljan u Minesoti i samo se čekalo kada će tim iz Mineapolisa uspeti da ga trejduje, a izgleda da je najbolju ponudu do sada za Amerikanca poslao upravo polufinalista istočne konferencije prošle sezone.

On je prošle sezone stigao u ovu ekipu, iz Čikaga, i za to vreme prosečno je beležio 22 poena, 5,2 skoka i 4,3 asistencije po meču.

Dario Šarić je dobio svoj drugi klub u NBA karijeri, u kojem je imao prosek od 13,5 poena i 6,5 skokova. Hrvat je ovu sezonu počeo lošije nego dve prethodne i to je verovatno bio jedan od razloga zbog kojeg Filadelfiji nije teško palo da se oprosti od krilnog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: