Sreda, 20.02.2013.

12:34

Crna Gora na sajmu turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma “IFT 2013” će se održati u Beogradu, u periodu od 21. do 24. februara., a Nacionalna turistička organizacija Crne Gore će i ove godine učestvovati sa svojom ponudom.

Izvor: B92

Default images

Nacionalna turistička organizacija će turističku ponudu Crne Gore predstaviti zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja, Berana, Kolašina, Mojkovca, Pljevalja i Žabljaka, strateškim partnerima i turističkom privredom u Hali 1.

Drugog dana sajma Nacionalna Turistička Organizacoja će zajedno sa lokalnim turističkim organiizacijama i predstavnicima turističke privrede, na zajedničkom štandu organizovati tematski „Happy Hour – Prvi ukus ljeta“ sa početkom u 14:00h, tokom koga je predviđeno druženje sa partnerima i medijima sa ovog tržišta, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih vina i specijaliteta.

Tokom trajanja sajma, u okviru brojnih sastanaka sa resornim ministarstvima Srbije, ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović i direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović će imati prijem kod državnog sekretara za turizam, Gorana Petkovića u petak, prilikom čega će biti razmatrani projekti i modeli buduće saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: