Kultura

Petak, 02.04.2010.

20:47

BG Arena mala za Billya Idola

Beogradski koncert Billya Idola, koji je zakazan za 21. jun, biće održan na Ušću, saopšteno je na sajtu britanskog pevača.

Izvor: B92

Default images

U prvoj najavi, pre mesec dana, kao koncertni prostor bila je navedena Beogradska arena. U međuvremenu, promenjena su mesta njegovih nastupa u Beogradu i Atini, naznačeno je na sajtu http://biilyidol.net.

Idol, jedna od najvechih rok zvezda osamdesetih godina prošlog veka, dolazi drugi put u Srbiju u sklopu evropske turneje koja će ga takođe provesti kroz Skoplje, Zagreb i Ljubljanu.

Billy Idol Idol je sredinom prošle decenije vaskrsao karijeru posle 12 godina pauze, snimivši album ,,Devil's Playground" uz podršku starog saradnika Stevea Stevensa, čije je umeće sviranja gitare značajno doprinelo popularnosti njegovih pesama.

Jedan od najznačajnijih koncerata u povratničkom delu karijere Idol je imao 2006. godine na festivalu EXIT u Novom Sadu, gde ga je videlo oko 40.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

21 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: