Šta je danas na Sinemaniji?

Premijerni program 20. filmske revije Sinemanija, koja je u toku u Beogradu i Novom Sadu, danas nudi tri naslova u žanru drame, trilera i komedije.

Izvor: B92

Nedelja, 28.10.2012.

10:04

Default images

Tokom dana u više termina i sala teku reprizne projekcije, a prvi večernji film u bioskopu "Kolosej multipleks" na Ušću biće drama "Rust and Bone" reditelja Žaka Odijara.

Francuska glumica Marion Kotijar tumači lik Stefani, trenera kitova, koja gubi noge u nesrećnom slučaju, dok Šonerts glumi samohranog oca i boksera koji će joj pomoći da se vrati životu i savlada strah od vode.

Sledi krimi triler "Pusher". Ričard Kojl glumi dilera droge koji zapada u očajanje kada ga propali posao stavlja na milost i nemilost surovog vladara podzemlja.

Kako situacija postaje beznadežnija, on se sve vise povlači u sebe, ostavljajući čistu putanju metku koji su poverioci uperili u njegovom pravcu, najavljuje distributer "Tak".

Film "Pazi koga biraš" (The Wedding Video) bavi se venčanjima medju pripadnicima engleskog društvenog krema, dajući svež i neposredan, digitalni pogled na žanr komedije venčanja.

Kum igrom slučaja postaje "ratni" izveštač snimajući bratovljevo venčanje koje se pred njegovim očima pretvara u haos. Uloge igraju Rufus Hound, Robert Veb i Lusi Panč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: