Sreda, 31.08.2022.

10:34

Zabavne interaktivne knjige za mališane u Vulkančiću

Upoznajte nespretnog zeku i nestašnu kucu i krenite s njima u zabavnu avanturu! Knjižice Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite, koje sadrže pregršt ilustracija i rimovani tekst, mališani će obožavati. Ove divne knjige će ih upoznati sa novim veselim drugarima.

Izvor: B92

Zabavne interaktivne knjige za mališane u Vulkančiću
Foto: Promo

Mali zeka je u žurbi izgubio cveće. Da li će stići na vreme na takmičenje za najlepši buket? Okrenite stranicu i saznajte odgovor! Nestašna kuca je uzela balon i pobegla, a vi pokušajte da je uhvatite pre nego što počne zabava.

Igrajte se sa svojom decom dok zajedno čitate, i to tako što ćete udružiti snage! Obradujte vaše mališane originalnim knjigama, koje pružaju dobru zabavu.

U ovim kartonskim interaktivnim slikovnicama ilustracije se menjaju i pre nego što malene ruke okrenu novu stranicu, jer sadrže klizače koji menjaju slike dok se knjiga lista. Možete li da stignete nestašnu kucu i nespretnog zeku?

Knjige koje upoznaju decu s novim pojmovima i podstiču maštu Stranicu okrenite i za zekom krenite i Stranicu okrenite i za kucom krenite dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: