Utorak, 06.04.2021.

12:35

Vratite se za trenutak na more na premijeri predstave "Tiho teče Misisipi" VIDEO

Večeras je premijera predstave Tiho teče Misisipi u Beogradskom dramskom pozorištu.

Izvor: B92

Vratite se za trenutak na more na premijeri predstave
Foto: Printskrin/TV Prva

"Znam gde će večeras sigurno biti toplo i gde će biti jedna morska atmosfera, pošto nam more svima nedostaje, to je velika scena Rade i Olivera Marković, predstava 'Tiho teče Misisipi', komad Vladimira Tabaševića, u režiji Ivice Buljana, koji zapravo govori o dešavanju na moru u neka sretna vremena osamdesetih godina. Naravno, prepliće se priča i sa sadašnjošću, ima puno ju-songova poput 'Sve se vraća' od Tereze Kesovije, potom 'More, more' od Meri Cetinić... koji nas na neki način vraćaju u ona bezbrižna leta sedamdesetih i osamdesetih godina i na sceni smo svi u kupaćim gaćama", kaže jedan od glumaca Aleksandar Jovanović, koga je ugostila TV Prva.

U pitanju je dramski komad, a muzika je u funkciji dramske priče.

U luku večeras ulazi fantastičan ansambl BDP-a pod vođstvom Branke Katić i Vesne Čipčić, zatim Jana Milosavljević, Nikola Malbaša, Dunja Stojanović, Vlada Milić, Milan Zarić...

Inače, Jovanović ističe da su u pozorištu sve epidemiloške mere poštovane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: