Beko uskoro izlazi iz bolnice

Zdravstveno stanje Milana Beka se poboljšava i u ponedeljak bi moglo biti odlučeno da on bude pušten na kućno lečenje.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

21:07

Default images

Kako prenose “Novosti“, Beko se dobro oporavlja posle ranjavanja i operacije, a lekari bi o daljim koracima trebalo da razgovaraju u ponedeljak.

“Oporavak protiče odlično i ništa ne ukazuje na moguće komplikacije“, navodi profesor dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

Beko, prema saznanjima “Novosti“, ne dobija nikakvu specijalnu terapiju. Od lekova uzima samo antibiotike i još je na specijalnom režimu ishrane koji podrazumeva uglavnom tečnu hranu i više manjih obroka.

S dva prostrelna hica u abdomen, Beku su povređeni tanko i debelo crevo. Lekari kažu da su to teške i po život opasne povrede, ali da je Beko imao sreće jer nisu povređeni slezina, jetra i bubrezi, što bi moglo da ima fatalne posledice.

Tokom operacije, koja je trajala oko jedan sat, njemu je odstranjen metar tankog creva.

Za to vreme, policija i dalje sklapa kockice tražeći ko ga je teško ranio u prošli petak u Ulici Andre Nikolića 23, gde i živi.

Započeto je upoređivanje DNK profila, kako bi se istraga usmerila u određenom pravcu. Traje još i analiza baznih stanica mobilne telefonije, kao i pregledanje snimaka sa video-nadzora na okolnim kućama u poslednjih mesec dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: