Antić: Tužiću svakoga ko piše laži

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić odbacio je tvrdnje da iza medijskih napisa protiv njega stoji obračun između Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Subota, 26.10.2013.

23:01

Default images

Antić je najavio i da će tužiti sve medije koji budu objavljivali neistine o njemu.

"Čak je i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić konstatovao da bi to mogao biti neko iz stranke i verujem da će ga ubrzo identifikovati, a to će već biti adekvatna kazna", rekao je Antić za Politiku na pitanje da li bi iza tih napada mogao da stoji neko iz SNS-a.

Antić je rekao da je moguće da je iz SNS-a "neko zavidan", ali da nema vremena "za lobije" i da ga to ne interesuje.

"Pošto je SNS najveća i najuticajnija stranka, jasno je da to mnogim centrima moći ne odgovora, a posebno Vučićeva beskompromisna borba
protiv svih oblika kriminala, pa su i bočni udari sasvim razumljivi", rekao je Antić.

Prethodnih dana Antić je u medijima označavan kao čovek koji je pokušao da izdejstvuje ostanak svog zeta Vladimira Petrovića na mestu ambasadora u SAD, da je smenjen sa mesta glavnog pravnog savetnika u Ministarstvu spoljnih poslova i da se "kitio" ordenjem nađenim u sefu Josipa Broza Tita.

"Svakoga ko je objavljivao neistine o meni tužiću i tražiti nadoknadu štete. Da je nešto ovako objavljeno u Americi, ja bih dobio nekoliko miliona dolara i zato tamo ne može tako da se piše", rekao je Antić.

Komentarišući medijske napise o predsedniku Srbije i predstave u kojima se zastava Srbije izvrgava ruglu, Antić je rekao da tužilaštvo mora da razmisli o tome šta radi i dodao da ono ne može da ocenjuje da li je nešto politički zgodno goniti ili ne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: