Treća Srbija: Nismo fašisti

Stranka Treća Srbija saopštila je da je napad albanskih hakera na sajt Kulturnog centra Novog Sada nastavak "prljave kampanje" protiv te stranke.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2013.

22:12

Default images

Inače, funkcioner te stanke Andrej Fajgelj je na mestu direktora Kulturnog centra.

"Upravo oni koji su najodgovorniji za materijalni i kulturni sunovrat našeg grada, danas upiru prstom u nas, pokušavajući da svakoga ko se drzne da misli, govori i ponajviše dela drugačije okarakterišu I etiketiraju kao fašistu", navodi se u saopštenju za javnost.

Kulturni centar Novog Sada saopštio je juče da su albanski hakeri oborili internetski sajt te institucije.

Treća Srbija je ocenila da je Novi Sad u prethodnoj deceniji prešao put "od razvijenog grada do finansijski ruinirane sredine", pa je "zahvaljujući nestručnom i nedomaćinskom" rukovođenju izgubio kulturni identitet.

"Time je srpska Atina umalo pretvorena u materijalnu i duhovnu palanku", ocenjuje se u saopštenju za javnost i dodaje da će Treća Srbija nastaviti insistirati na "renesansi novosadskog duha, kulture I tradicije".

"Sigurni smo da građani Novog Sada znaju gde žele da žive: u vojvođanskoj palanci ili u srpskoj Atini", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: