Kušner ne veruje u priču o trgovini

Bivši šef Unmika Bernar Kušner izjavio je za švajcarsku državnu televiziju da ne veruje u trgovinu organima na Kosovu.

Izvor: B92

Utorak, 05.04.2011.

20:08

Default images

"Bili smo svesni zloupotrebe, ali nikad nismo čuli da se priča o trgovini organima", rekao je Kušner u intervjuu za TSR.

Povodom izveštaja Dika Martija i optužbi Karle del Ponte o postojanju Žute kuće, Kušner je sarkastično izjavio: "Tražili su žutu kuću, a pronašli samo plavu".

Prema navodima TSR, objavljenim na internet sajtu te televizije, Kušner se u jednom trenutku tokom intervjua čak i nasmejao.

Pronašavši ozbiljnost u glasu Kušner je rekao da ne veruje u trgovinu organima i da ništa nije pronađeno uprkos Martijevom izveštaju, navodi TSR.

"Pročitao sam pažljivo taj izveštaj i očekujem istragu, kako bi se uklonio pogrešan utisak i oprao gorak ukus te afere", dodao je Kušner.

On je izrazio nevericu u do sada ponuđena svedočenja ljudi o trgovini organima.

"Moja prijateljica Karla del Ponte kaže da su bili u Žutoj kući i da je pronađena medicinska igla. To nije ozbiljno", precizirao je Kušner.

On je zaključio da će "biti spreman da veruje u trgovinu organima tek ako istraga uspostavi njeno postojanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: