Niš:Opljačkana Poštanska štedionica

Više maskiranih osoba je upalo jutros u 7.30 časova u Poštansku štedionicu u centru Niša i iz sefa štedionice odneli više miliona dinara.

Izvor: B92

Subota, 24.04.2010.

15:24

Default images

Zamenik predsednika Višeg suda u tom gradu Saša Dujaković je rekao da su maskirani napadači uz upotrebu oružja onesposobili radnike štedionice, ali niko od radnika nije povređen. Operativnim radom nadležnih organa biće utvrđeni detalji tog događaja, kao i način na koji su se pljačkaši udaljili, napomenuo je on.

Uviđaj je obavio istražni sudija Višeg suda Nebojša Žikić.

Lokalni mediji su javili da su izlazi iz grada posle oružane pljačke štedionice u samom centru Niša, u Ulici Milojka Lešjanina broj 10, bili blokirani. Početkom prošlog meseca u Episkopskoj ulici je opljačkana Vojvođanska banka.

U banku su tada upali maskirani napadači usred dana i uz pretnju oružjem odneli veću sumu novca. Tom prilikom povređena su dva radnika obezbeđenja, a napadači još nisu otkriveni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: