Kažnjen zbog napada na Medojevića

Sud za prekršaje u Podgorici kaznio je Nenada Mićunovića sa 950 evra zbog napada na lidera Pokreta za promjene (PZP) Nebojšu Medojevića.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2010.

19:56

Default images

Mićunović je pre dva meseca napao Medojevića i zapretio mu da ne pominje njegovog strica, kontroverznog biznismena Branislava Mićunovića. Lider PZP-a oznacio je Branislava Mićunovića kao jednog od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori.

Advokat Nenada Mićunovića, Vladan Bojić je rekao da je njegov branjenik "bio izazvan teškim optužbama koje je lider PZP-a danima iznosio protiv njegovog strica, što je kasnije dovelo do afektivnog i burnog reagovanja", preneli su podgorički mediji.

Medojević se ni danas nije pojavio na sudjenju i prekršajni postupak je ranije nazvao "farsom" u kojoj ne zeli da učestvuje.

Tužilastvo je pokrenulo prekrsajni postupak protiv Mićunovića uz ocenu da u napadu na poslanika i lidera opozicione partije "nema elemenata krivičnog dela".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: