Subota, 11.06.2022.

15:13

Uhapšena grupa koja je kamenovala brzi voz "Soko"

Grupa koja je pre desetak dana kamenovala brzi voz na relaciji Beograd-Novi Sad uhapšena i procesuirana.

Izvor: Tanjug

Uhapšena grupa koja je kamenovala brzi voz
Foto: Srbija voz

To je Tanjugu rekao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

"Takođe smo uhapsili neke ljude koji su krali na trasi brze pruge. LJudi moraju da shvate da ova pruga koja je najkvallitetnija železnička infrastruktura u Istočnoj Evropi pripada građanima ove zemlje. To nije tek neka državna imovina, to je naša imovina, to je ponos ove zemlje i mi ćemo sve ljude koji se trude da je unište, da li zbog vandalizma ili neke protivpravne koristi, goniti i oni će odgovarati“, upozorio je Momirović tokom obilaska radova na brzoj saobraćajnici od petlje Požarevac na autoputu E 75 do Golupca.

Ministar je podsetio da je zbog učestalih krađa i vandalizma na ovoj pruzi i u vozu, Ministarstvo formiralo pre nekoliko nedelja operativnu grupu sa MUP-om i Republičkim tužilaštvom da bi se takvi incidenti i krivična dela procesuirali i sprečavali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: