Sreda, 05.12.2018.

14:42

Haradinaj: Vojska nije za sever, već za Avganistan i Irak

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da Kosovo ne formira vojsku za sever zemlje i da su takve izjave zvaničnika Srbije "čista laž".

Izvor: Beta

Haradinaj: Vojska nije za sever, već za Avganistan i Irak
Foto: EPA-Malton Dibra

On je rekao i da je ubeđen da neće biti rata.

Na pitanje novinara u selu Plemetina, u opštini Obilić, Haradinaj je izjavio da Kosovo formira vojsku "za Avganistan i Irak da bismo pomogli drugim zemljama".

Upitan o neuspehu u procesu liberalizacije viza, Haradinaj je izjavio da je Vlada uradila svoj posao i ispunila sve kriterijume.

"Ali Vlada ne može da radi i poslove EU", kazao je on i dodao da na Kosovo slobodno ulazi oko 175 vrsta robe iz Srbije i da su od plaćanja takse izuzete i humanitarne pošiljke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

18 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: