"Baš sam poznat po tome šta će koji ambasador da kaže"

Rasprava ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i poslanika Dveri Boška Obradovića u Skupštini Srbije oko toga ko sluša "šta će reći ambasadori".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

13:27

Tanjug, Sava Radovanoviæ

Naime, u Skupštini Srbije u toku je rasprava o amandmanima na Zakon po kom se pripadnicima policije omogućava da dođu do stanova po povoljnijim sulovima.

Tokom rasprave, šef poslanika Dveri Boško Obradović negodovao je jer je odbijen njegov predlog da se napiše pripadnici srpskih snaga bezbednosti umesto snaga bezbednosti Srbije.

"Ne mogu da razumem zašto se izbegava da se napiše srpskih snaga bezbednosti. Da ne mislite da je to prejako, pa ne želite da naljutite nekog od vaših zapadnih partnera?", upitao je Obradović.

Stefanović mu je ironično odgovorio da je on "baš poznat po tome što se boji šta će koji ambasador da mu kaže".

"Baš sam poznat po tome šta će koji ambasador da kaže, baš me briga. Pa ja služim svoj narod, a ne njih, kod mene mogu da dođu da vide kako napreduje saradnja MUP-a dve države i to je to", istakao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: