Sreda, 31.01.2018.

17:44

Stefanović: Ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo

Predsednik Gradskog odbora SNS Beograd Nebojša Stefanović obišao je naselja Beli Potok, Pinosava, Kumodraž selo i Ripanj na Voždovcu.

Izvor: Tanjug

Stefanović: Ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo
screenshot/Insajder.net

On je građanima poručio da je u prethodne četiri godine urađeno mnogo projekata u podavalskom delu, ali da ljudima treba više i da je uvek korisno čuti njihove predloge.

Stefanović je istakao da u ovaj deo Voždovca nije ulagano 50 godina, da od prethodnika nije nasleđen nijedan projekat i da je trebalo vreme da se oni urade od početka, i dodao je da je za ovo vreme SNS uradila mnogo.

"Radimo na više projekata i tu se vidi zajedništvo opštine, grada i države. Nećemo da obećavamo nešto što ne možemo da ispunimo. Reč mora nešto da vredi, da mogu da pogledam ljude u oči. Zahvaljujući našem predsedniku imamo novac za nove autobuske linije, za vodovod i kanalizaciju", rekao je Stefanović.

On je podsetio sugrađane da je za četiri godine na Voždovcu zaposleno više od 3000 ljudi, ali da je ulagano i u infrastrukturu.

Naveo je da je asfaltirana ulica Vase Čarapića u dužini od 3 km u Belom Potoku, otvorena nova škola ''Vojvoda Stepa'', uvedene dve nove autobuske linije u Kumodražu, asfaltirana glavna ulica i renovirana i ograđena škola u Pinosavi.

Stefanović je naveo da je proširen vrtić i potpuno rekonstriusana škola u Koloniji, izgrađena nova zdravstvena stanica Prnjavor i uvedeno 80 km vodovodne mreže u Ripnju.

"Po najvišim standardima gradimo vrtiće, škole, parkove u Kumodražu kao što radimo u centru grada ili na Novom Beogradu ili Zemunu. Hoćemo da pokažemo da jednako vodimo računa o svakom delu grada. Za nas ne postoje građani drugog reda", zaključio je Stefanović.

Dodao je i da se radi Doma zdravlja na Banjici, kao i da se očekuje završetak izgradnje kolektora za kanalizaciju u svim naseljima podavalskog dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: