Epilog protesta stanara Stepe: Vlada odobrila ― nema pumpe

Građevinska direkcija odustaje od izgradnje benzinske pumpe u naselju Stepa Stepanović, saopšteno je iz opštine Voždovac.

Izvor: B92

Subota, 25.03.2017.

23:04

Epilog protesta stanara Stepe: Vlada odobrila ― nema pumpe
Foto: Tanjug, arhiva

Kako se navodi, to je učinjeno na inicijativu predsednika gradske opštine Voždovac i po odobrenju predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, a pošto je deo stanovnika tog naselja izražavao protest povodom namere da se izgradi pumpa u njihovom kraju.

Prema rečima predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića, cilj rukovodstva opštine, grada i republike je jedinstven - bolji zivot svih građana i zalaganje za njihove interese.

"Nas su izabrali građani, mi smo tu da rešavamo njihove probleme, da uvažavamo njihove sugestije, jer samo zajedničkim radom i slogom možemo da ostvarimo bolje uslove zivota i napredak. Hvala premijeru Aleksandru Vučiću na razumevanju i vremenu koje je uspeo da odvoji za rešavanje problema stanovnika naselja Stepa Stepanović", rekao je Savić povodom odluke koja će obradovati stanovnike u Stepi, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, stanari iz Stepe su protestovali jer u tom naselju umesto vrtića nadležni nameravaju da izgrade benzinsku pumpu.

Građani tvrde da su u tom naselju bila predviđena izgradnja po dva vrtića i škole, zatim pijace, tržnog centra, doma zdravlja, i saobraćajnica, a da su stanari, posle niza protesta, uspeli da se izbore samo za jedan vrtić i školu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: